Jachtzeilen

Jachtzeilen nieuw

In samenwerking met Hagoort Sails, leveren wij het passende zeil voor uw schip. We werken met de beste zeildoeken van Contender en Dimension-polyant. Van Dacron tot high-tech laminaat. Of u nu van toeren of racen houdt, wij zijn er om samen met u het juiste zeil te creëren. Uw plezier is onze Drive.

Reparatie

U kunt uw zeilen bij ons brengen voor een wintercheck, groot onderhoud of reparatie. Tevens bieden wij u een haal-en-breng service aan. Wij demonteren, repareren en plaatsen het zeil daarna weer terug op uw schip. Zodat u zonder zorgen het volgende weekend weer aan boord stapt.

De Race High-tec productlijn is speciaal bedoeld voor de veeleisende wedstrijdzeiler. De zeilen zijn ontwikkeld om geen concessie te doen aan vormvastheid en gewicht. Deze zeilen worden vervaardigd uit high-tec vezels zoals technora, aramiden, carbon en dyneema vezel.

De zeilen kenmerken zich door een film/film of taffeta oppervlak. De naden zijn allemaal gelijmd, ook wel Q-bonded genoemd. Dit is de sterkste verbinding die mogelijk is, waardoor de vormvastheid op naden gegarandeerd kan worden. De resultaten liegen er ook niet om, verschillende teams domineren het ORC veld met zeilen uit de Race High-tec lijn.

SPINAKERS EN GENAKERS

Wij leveren spinakers en genakers voor iedere zeiler. Van stabiele ruimwindse toer-zeilen tot race-spinakers en genakers

Voor de zeezeiler, clubracer of fanatieke toerzeiler heeft Hagoort Sails de Offshore Performanceproductlijn. 

Het brede doekassortiment reikt van dacron tot aan de meest high-tec membranen.

De zeilen worden vakkundig afgewerkt, met aandacht voor duurzaamheid en performance. Zo worden alle zeilen afgewerkt met extra versterkingen, zijn de leechlijnen van Spectra© en zijn alle klemmen van aluminium.

De laminaten en membranen zijn uitgevoerd met aan beide zijden een taffeta (dun laagje dacron aan het oppervlak). Hierdoor wordt het doek beschermd tegen UV straling en buiging, wat op haar beurt de duurzaamheid aanzienlijk vergroot.

Bent u op zoek naar een zeil dat goedkoop is, maar toch voldoet aan alle kwaliteitseisen van deze tijd? Dan zijn de zeilen uit de Cruising Tourline iets voor u.

De zeilen worden gemaakt van Fibercon All Purpose, een high quality dacron, geproduceerd door de Nederlandse doekfabrikant Contender Sailcloth. Dit doek biedt de garantie dat het van begin tot eind gecontroleerd is op kwaliteit, zonder dat het ten koste gaat van de prijs.

De doekkwaliteit, samen met ruim 30 jaar vakmanschap, resulteert in een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Onze klantgerichte service zorgt ervoor dat wij u altijd kunnen helpen met uw specifieke behoeften.

Kortom, wij geloven dat de zeilen uit de Cruising Tourline de beste prijs-, kwaliteit- en service-verhouding bieden. Jarenlang plezier voor een scherpe prijs.

Zeilmakerij

Moderne zeilmakerij voor al uw nieuwe jachtzeilen, afdekzeilen en bootkappen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties, onderhoud en een juist advies voor uw zeilen en tuigage.

Creek Sails & Service, door ervaring en enthousiasme gedreven.

Creek Sails & Service
door ervaring en enthousiasme gedreven.

CREEK SAILS & SERVICE | KvK: 55555160 | BTW: NL155518628B01